U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.

Over Per l'uomo

The art of dressing! Per l’uomo is uw speciaalzaak voor stijlvolle herenkledij in het hartje van Waregem. Voor professioneel advies en creatief maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder om de stijl en outfit te vinden die perfect bij u past “for a perfect and warm feeling”.

In Waregem runt Caroline Per l'Uomo, haar speciaalzaak in Italiaanse herenkledij. Fashion zit Caroline als het ware in de genen, ze leerde van haar vader, een 'Meester-kleermaker', de knepen van het vak. Met haar jarenlange carrière, ervaring en grenzeloze passie voor mode, startte Caroline Per l'Uomo. Op heel korte termijn werd Per l'Uomo opgericht in 2015 en werden talrijke collecties aangekocht in Italië. Intussen is Per l'Uomo een gevestigde waarde in Waregem. Bij Per l'Uomo kunt u de Italiaanse sfeer opsnuiven.
Bij Per l’uomo kunt u de Italiaanse sfeer opsnuiven dankzij de brede waaier aan perfect afgewerkte outfits in verschillende kleuren. Van kostuums en broeken, casual, shorts tot accessoires... De modebewuste man vindt bij Per l'uomo voor elke gelegenheid gegarandeerd zijn gading. Voor professioneel advies en creatief maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klanten zijn ook altijd welkom op zondag van 10u tot 13u en kunnen tijdens het shoppen genieten van een glaasje.

The art of dressing is a never ending story!